Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland

Verbouwing OSG West-Friesland

Verbouwingsnieuws Update 4 december 2017

De afgelopen weken is de bouwer erin geslaagd om het gebouw wind- en waterdicht te krijgen. Zo vlak voor de winter is dat toch prettig. Bovendien ziet het er ook al prachtig uit. Wat een mooi gebouw krijgen we!
Op dit moment worden er door het gehele nieuwbouwgedeelte installaties gelegd voor de nutsvoorzieningen, worden er vloeren gelegd en wordt het raamwerk voor de plafonds aangelegd. Ook begint de aannemer deze week met het plaatsen van alle binnenwanden en kozijnen.


We krijgen al een beetje het gevoel dat we naar het einde van bouwfase 1 aan het werken zijn en dat doet ons in toenemende mate reikhalzend uitzien naar het moment dat we de nieuwbouw kunnen betrekken. Vorige week zijn bijvoorbeeld ook de eerste bestellingen voor de inrichting de deur uit gegaan, zodat we het mooie nieuwe meubilair op tijd binnen hebben om het nieuwbouwgedeelte ook passend in te kunnen richten. We zullen echter echt nog tot medio april 2018 moeten wachten voordat het zover is.

De verwachting is dat de in de vorige update van deze pagina nog vermelde bouwachterstand begin januari 2018 is ingelopen. De afgelopen weken is er intensief gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.


Naar onze inschatting blijft de overlast voor onze buren nog steeds zeer beperkt. We hebben wel wat onverwachte overlast gehad, maar daar heeft de school onmiddellijk op gereageerd. Ook de komende weken verwachten we geen noemenswaardige overlast.

U kunt de verbouwing en alle andere zaken in en rond de school, ook volgen via Facebook en Instagram

Klik hier voor de animatie

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64
[email protected]                        
kvk: 37153438       btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend