Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Thema-avond Ouderraad op 2 november over 'Onder Invloed'

2 nov 2017


De Ouderraad van de OSG houdt donderdag 2 november de jaarlijkse thema-avond, bedoeld voor alle geïnteresseerde ouders/verzorgers. Theatergroep Playback verzorgt die avond een interactief programma over 'drank & drugs'.

Niet roken en niet drinken tot je achttiende. Het is het beste voor de gezonde ontwikkeling van jongeren, maar werkt het ook zo? En hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter over dit thema? 

De OSG West-Friesland en de ouderraad bieden daarom in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema-avond ‘Onder Invloed’ aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op effectieve communicatie tussen ouders en hun pubers. 'De ouderavond van PlayBack is een verfrissende manier om de kennis bij ouders te laten beklijven', aldus Nico van der Lely, kinderarts Polikliniek voor Jeugd en Alcohol,

Noteer donderdag 2 november vast in de agenda. De inloop is er vanaf 19.00 uur in de brugklasaula van dependance Bontekoe, het programma begint om 19.30 uur. Het einde van het programma wordt verwacht rond 21.00 uur, waarna er nog gelegenheid is tot napraten en - alcoholvrij - naborrelen.

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64
[email protected]

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend