Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

De leerlingenraad zoekt toneeltalenten

voor de Toneelclub OSG!

Sta jij graag voor de schermen te shinen of ligt jouw kracht juist 'behind the scenes'? Dan is dit de kans om daar mee aan de slag te gaan, want iedereen is welkom!

Voor de Toneelclub OSG wordt er gezocht naar vele acteurs, naar technici en enkele decorkrachten. Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de optredens waar de Toneelclub OSG aan werkt? Geef je dan voor 1 oktober op door te mailen naar a.mulder@atlascollege.nl . In dit mailtje graag het volgende vermelden:
Voor- en achternaam, klas, (mobiel) telefoonnummer en eventueel informatie over jouw ervaringen op het podium. Indien jij je opgeeft via Magister ook even je mailadres vermelden!

Informatie over audities en repetities krijg je per mail toegezonden. Heb jij toch nog een vraag over of aan de Toneelclub OSG? Dan kan je altijd terecht bij meneer Niemeijer en meneer Mulder.

Tot slot voor de leerlingen die voorgaande jaren lid waren van de TCOSG: aan jullie de vraag ook een mail te sturen naar a.mulder@atlascollege.nl met het bericht of je dit schooljaar weer van de partij wilt zijn.

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland