Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

OSG bijlessen voor en door leerlingen

Al jarenlang verzorgen OSG bovenbouwleerlingen bijlessen

voor andere OSG- leerlingen. Dit wordt georganiseerd door de leerlingenraad.


Ook dit schooljaar zijn we weer op zoek naar bovenbouwleerlingen die deze bijlessen kunnen en willen verzorgen. Het is natuurlijk wel handig als je goed bent in het betreffende vak en dat je het goed kunt uitleggen.

 

Je kunt je opgeven via e-mailadres bijlesosg@gmail.com . Je bent hard nodig en je verdient er ook nog eens € 5,-- per 50 minuten mee.


Als je bijlessen wilt krijgen van een mede- leerling kun je je ook via bovenstaand e-mailadres opgeven. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, je klas, je telefoonnummer en het vak/ de vakken waarvoor je graag bijles wilt. Een bijles van een lesuur kost dus € 5,--.

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland