Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend
westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland westfriesland

Sanne in de prijzen bij Essaywedstrijd

Sanne Breedveld (V5) is vanmiddag (vrijdag 14 juni) derde geworden bij een landelijke Essaywedstrijd.

Het is haar gelukt! Sanne Breedveld (V5) kreeg vanmiddag te horen dat ze derde is geworden in de Essaywedstrijd van de Radboud Universiteit in Nijmegen. De derde plaats geeft Sanne een wild card voor het propedeuseprogramma van de Radboud Honours Academy. De Radboud Universiteit is voor Sanne dé plek waar ze na de OSG graag politicologie wil gaan studeren.

 

Er waren tien finalisten gekozen uit 496 ingezonden essays. Het thema voor de wedstrijd luidde: ‘Ik (word) beïnvloed’. Sanne’s betoog ging vooral over het feit dat de algoritmen op internet afstompend werken voor wie creativiteit zoekt: ‘Overleven als cratieveling in een wereld bepaald door algoritmes’.

 

De jury prees haar inzending om de complexe redenering en de mooie lange zinnen.

 

Het essay kun je hier teruglezen.

Ga terug

OSG West-Friesland

De OSG is een school waar leerlingen in een veilig en
inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties
kunnen komen. Met respect voor de eigenheid van
iedere leerling streven wij naar het geven van onderwijs
op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt
en effectief is.

 

 

 

Contact OSG West Friesland
Bontekoestraat 3
1623 LL Hoorn
(0229) 24 62 64

osgwestfriesland@atlascollege.nl
 kvk: 37153438  - btwnr.: 8209.71.054.B.01

Samen, Cultureel, Eigenzinnig, Onderzoekend

De OSG West-Friesland is op schooldagen van 8.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (0229-246264). Daarnaast zijn wij bereikbaar via de e-mail (osgwestfriesland@atlascollege.nl). 

 

Om ervoor te zorgen dat onze communicatie met betrekking tot de gevolgen van het Coronavirus zo eenduidig mogelijk is, hebben wij besloten om jullie per e-mail en via de sociale media op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

 

De e-mails sturen wij naar de e-mailadressen die in Magister staan. Zorg er dus voor dat het juiste adres in Magister staat.

 

Op Instagram vind je ons via @osgwestfrieslandofficial en op Facebook via @osgwestfriesland